Vem jag är

Scrollar du igenom mitt fotogalleri i min telefon kommer du hitta bilder på det mesta. Vardagliga saker som en tallrik med gröt som ser ut att ha ett ansikte. Ett glas vin med en tallrik gurkor bredvid. En hel del bilder på min katt. Vackra naturbilder från resor. Diverse träningsrelaterat, klättring, cykling, svettiga löpturer och lite simning. En och annan tramsig bild med en kompis och så lite konst.

Med basen i Linköping och kärleken i Helsingborg spenderar jag en hel del timmar på E4:an. Jag reser sällan ensam och medresenärerna förtjänar ett kapitel för sig. 

Jag skapar, fixar och är nog egentligen vad man kallar en allt-i-allo-person. 

Att ge en gammal stol nytt liv, renovera ett rum, bygga en lampa eller virka en filt är bara några exempel på vad som kan hända en planlös helg. Lite för många timmar kan också gå åt till att leka runt i Illustrator, Photoshop eller här på Webnode. 

Vid sidan av mitt jobb driver jag bolag med en vän. Vi hjälper företag med fotografering vid event, produktbilder till hemsidor, miljöbilder från arbetsplatsen med mera. Vi hjälper även små företag igång med deras digitala närvaro, allt från att sätta upp en hemsida, innehållet (text och bild) till en befintlig hemsida eller tips och råd kring hur de kommunicerar med sina kunder. Det låter kanske spretigt? Men vi älskar flexibiliteten! 

Besök gärna vår hemsida: lamadigital.se

Skapa din hemsida gratis!